Lopikerwaard ontvangt Christianne van der Wal

Maandag 16 november ontvangt VVD Lopikerwaard als hostend netwerk vanaf 20:00 uur de Roadshow van partijvoorzitter Christianne van der Wal.

De Roadshow is live te volgen via YouTube youtu.be/Tv6dINwTXx4. De afgelopen weken is er uitvoerig getest en is er veel gewijzigd aan het programma. In eerste instantie was het de bedoeling om de roadshow fysiek te organiseren, daarna waren er plannen voor een hybride variant (fysiek en digitaal), maar het hoofdbestuur heeft onlangs de vereniging dringend geadviseerd om geen fysieke evenementen te organiseren tot het einde van het jaar. Zo wordt nu ook de roadshow volledig digitaal uitgezonden via Zoom en een livestream op YouTube. Er is uiteraard nog wel gewoon de mogelijkheid tot interactie met onze leden. Tijdens de Q&A met Christianne, gaan wij via Zoom in gesprek over de toekomst van onze vereniging: zoom.us/j/92413947309?pwd=bEJrOGQ0SHZlbWwwcUI2a1pDREd6Zz09

Leden en belangstellenden zijn vanzelfsprekend van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen. De Roadshow wil inspireren en een stip op de horizon zetten. De Q&A start met een gesprekje tussen Christianne van der Wal en Huib Veldhuijsen en krijgt vervolg met inbreng van de deelnemers.

 
Aansluitend aan de Roadshow willen wij met onze leden in gesprek over het aanvliegen van de Gemeenteraadsverkiezingen en het indienen van amendementen op het landelijke verkiezingsprogramma. U kunt daarvoor ingelogd blijven op het zoomadres van de Roadshow.

Save the date: 12 december ALV landelijke VVD.