Training Oppositie voeren

De eerst geplande training van ons netwerk is een feit! Op zaterdag 17 december zal ons gewaardeerde lid en trainer Ivo ten Hagen u meenemen in de wereld van het oppositie voeren. Ivo kennen wij in de omgeving Lopikerwaard als wethouder maar hij is ook al heel lang trainer bij onze VVD opleidingstak, de Haya van Someren Stichting.

De training oppositie is interessant voor de fracties in zowel de oppositie als in de coalitie. Immers, hoe meer je weet over oppositie voeren, hoe beter je dit kunt gebruiken in het raad- of commissiewerk. Daarnaast kan je als coalitiepartner, indien het coalitieakkoord niet volledig dicht getimmerd is, ook oppositie voeren over niet afgestemde onderwerpen en mogelijke.

Wanneer?
Zaterdag 17 december. Inloop is vanaf 11:45u. De training start om 12:00u met tegelijkertijd een verzorgde lunch. De eindtijd is 17.00u en zal opgevolgd worden met een borrel.

Locatie?
Omgeving Lopikerwaard. De precieze locatie zal zo spoedig mogelijk volgen.

Kosten?
Als bestuur rekenen wij 20,- EUR voor deze training. Dit is inclusief lunch en borrel. Uw inschrijving is geldig nadat het bestuur het bedrag heeft ontvangen op ons rekeningnummer NL43 ABNA 0577 6273 17 t.n.v. Volkspartij voor Vrijheid en Democratie onder vermelding van uw naam en 'Training Oppositie Lopikerwaard'. Het bedrag dient uiterlijk vrijdag 16 december door ons te zijn ontvangen.

Inschrijven?
U kunt zich aanmelden bij ons bestuurslid Opleiding & Talentmanagement Sander Prak via opleiding@vvdlopikerwaard.nl of via 06-46276625.

Meer informatie?
Voor meer informatie kan u terecht bij het bestuur van de VVD Lopikerwaard via secretariaat@vvdelopikerwaard.nl.